top of page
LIPPULAIVA LOGO ORIGINAL BLACK.png

TOIMISTOTILAT

002 Lippulaiva aerial photos 10-2022.jpg

1

KUIVIN JALOIN TOIMISTOLLE

Haluaisitko toimiston, jonne pääset helposti julkisilla, autolla, pyörällä tai kävellen? Meillä on tarjota upeita, uudenkarheita toimistotiloja Kaupunkikeskus Lippulaivassa.  Toimistomme sijaitsee erinomaisella paikalla Espoonlahden sydämessä, aivan Länsiväylän vieressä.  Metro sekä bussiterminaali sijaitsevat saman katon alla. Pääset siis kuivin jaloin aina toimistolle asti. Kaupunkikeskus Lippulaiva tarjoaa modernit ja viihtyisät työskentelyolosuhteet kaikenlaisille yrityksille ja organisaatioille. Tule tutustumaan tiloihimme ja löydä uusi koti liiketoiminnallesi!

2

TOIMISTOTILAT

Lippulaiva avattiin maaliskuussa 2022. Kaupunkikeskus Lippulaiva Espoossa tarjoaa loistavia mahdollisuuksia yrityksille, jotka etsivät vuokrattavaa toimistotilaa. Toimistotilaa on reilu 2000m2, josta voi oman tilantarpeen mukaan valita sopivan kokoisen toimiston. Tilasuunnitelma suunnitellaan yhdessä ja pääset pian nauttimaan uusista tiloista.

3

KIINTEISTÖ JA PALVELUT

Uusi Lippulaiva tarjoaa kaikkea, mitä Espoonlahden toimisto-työntekijät päivittäin tarvitsevat. Lippulaivassa on lähes 100 erilaista palvelua: myymälöitä, kahviloita, ravintoloita sekä Elixia ja päiväkoti Pilke Playschool ja tietysti päivittäistavarakaupat K-Supermarket, K-market, Prisma, Lidl ja Tokmanni.

LL_pikto_koggi_valkoinen_1200x1200.png

Ravintolamaailma

Vastuullisuus

Päivittäistavarat ja liikkeet

Murinat pois - vatsa on puhunut. Lounaan metsäs-tystä helpottaa Lippulai-van 20 leppoisaa perhera-vintolaa, kotoisaa kahvilaa, iloista pubia, smoothia, mehubaaria ja ripsakkaa take awayta. Pikaisempi ateriointi hoituu näpsä-kästi katutason KOGGI-ravintolamaailmassa ja 2. kerroksessa nautiskellaan ja seurustellaan pidem-pikin tovi. Eikä unohdeta Lippulaivan suurta ulkote-rassialuetta, jossa aurinko hellii sään salliessa kupolia koko päivän. 

Lippulaiva on energiankulu-tukseltaan hiilineutraali, sillä kaikki keskuksen vaatima lämmitys- ja jäähdytys-energia saadaan sen alla olevasta geoenergialaitok-sesta. Lippulaivan energia-ratkaisuihin kuuluu myös älykäs energiajärjestelmä, jolla ohjataan ja optimoi-daan keskuksen energia-kulutusta, ja katolle ja julki-sivuun asennetuilla aurinko-paneeleilla tuotetaan säh-köenergiaa kattamaan kes-kuksen sähkönkulutusta. Lippulaiva toimittaa energiavarastostaan sähköä myös Fingridin säätösähkömarkkinoille.

Saisiko olla sitä lännen parasta palvelua? Lippulai-va on läntisen Espoon shoppailun, palveluiden, hyvinvoinnin ja asumisen sydän. Kiinnostava, inspi-roiva ja paikallisuudella höystetty tarjontamme kutsuu viettämään vapaa-aikaa oikein ajan kanssa. Toisaalta, kun tarpeen, olemme myös näppärä, helppo ja nopea kohde hoitaa pikaiset ruokaos-tokset matkan varrella, lainata parhaat iltasadut tai napata vaikkapa kuppi mieleistäsi kuumaa bussi-matkalle! 

4

TÄTÄ ON LIPPULAIVA

Lippulaiva on Espoon komein kaupunkikeskus upeilla uusilla toimistotiloilla. Lippulaiva tekee arjesta juhlaa – tai ainakin huomattavasti kivempaa. Helppo tulla, hyvä liikkua ja saman katon alla kaikki päivittäin tarvitsemasi palvelut ja aika paljon enemmänkin. Mitä muuta toimistotyöntekijä voisi työskentely-paikaltaan haluta! 

2000 m2  toimistotilaa

056 Lippulaiva 5-2023 HIGH RES.jpg

Kattavat kulkuyhteydet ja paljon latauspaikkoja sähköpyörille- ja autoille

035 Lippulaiva 3-2022 HIGH RES.jpg

LEED Gold ja Smart Building Gold ympäristösertifikaatit

043 Lippulaiva 5-2023 HIGH RES.jpg
007 Lippulaiva 5-2023 HIGH RES.jpg

Palvelut, kuten kuntosali ja päiväkoti saman katon alla

Uudet 

sosiaalitilat

Yli 20 lounasravintolaa

5

SIJAINTI

Lippulaiva sijaitsee Espoonlahdessa, metroaseman yhteydessä, aivan Espoonlahden jäähallin ja uimahallin vieressä. Sijainti on erinomainen autoilla saapuville, sillä Länsiväylän liittymältä on vain muutaman minuutin ajomatka autohalliin. Julkisia käyttävälle metro saapuu samaan rakennukseen, samoin kuin bussitkin. Pyöräilijöille Espoon rantaraittia pitkin matka sujahtaa viihtyisästi itään päin aina Helsingin puolelle asti.

6

VUOKRANANTAJA

Citycon on johtava kaupunkikeskusten omistaja ja kehittäjä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Cityconilla on 33 päivittäistavara-vetoista, monikäyttöistä keskusta Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Viron suurimmissa kaupungeissa. Kehitämme ainut-laatuisia kohteita, joista luomme kestäviä yhteisöjä ja eläväisiä kaupunkeja. Toimintamme saavuttaa yli 120 miljoonaa henkilöä vuosittain ja tuottaa pitkäaikaista arvoa osakkeenomistajillemme.

 

Tuotamme yhteisöille arvoa kehittämällä keskuksia asumiseen, shoppailuun, työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Meillä on laaja kokemus kaupunkiympäristöjen kehittämisestä, ja osaamisemme pohjalta luomme monikäyttöisiä keskuksia, joissa yhdistyvät vähittäiskauppa, asuminen, toimistotilat, ravintolat ja kahvilat sekä terveydenhuollon, kulttuurin ja vapaa-ajan palvelut. 

Cityconille on tärkeää toimia vastuullisesti niin ihmisten kuin ympäristönkin kannalta. Lippulaiva on malliesimerkki Cityconin vastuullisuustavoitteiden toteuttamisessa. Täällä on kiinnitetty huomiota esimerkiksi energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energianlähteiden hyödyntämiseen.  Tutustu Cityconiin tästä

Citycon – luomme kaupunkeja täynnä elämää

7

OTA YHTEYTTÄ

Tommi Eriksson

Vuokraus (liiketilat ja toimistot)

020 766 4559

leasing@citycon.com

Eemeli Karkamo

Vuokraus (kahvilat ja ravintolat)

020 766 4506 

leasing@citycon.com

bottom of page